2023 ON LIIKUMISAASTA!

2023 ON LIIKUMISAASTA!

03.04.2023

Tants on justkui ravim, mis parandab hinge ja toetab keha. Tantsimine aitab väljendada emotsioone, loob tasakaalu meie meeltesse, tugevdab füüsilist vastupidavust ja mis kõige tähtsam – tants toob naeratuse näole!

 

Liikumisaasta raames kutsume ning julgustame Sind 10-14. aprillil osa saama tantsu imelisest võlust. Viie päeva jooksul on kõigil soovijatel võimalus meie treeningutes osaleda täiesti TASUTA!

 

Liikumisnädalal kehtib tavapärane tunniplaan, millega saad tutvuda meie kodulehel. Meil on treeninggruppe* erinevas vanuses lastele üle kogu Eesti ning Tallinnas ka täiskasvanutele.

 

Kooliealiste, täiskasvanute ning MT Stuudio treeningutesse registreerimine pole vajalik – tule lihtsalt kohale!

 

Lasteaia treeningutes osalemiseks:

  • Lasteaia treeningutes saavad osaleda ainult oma maja lapsed alates 3. eluaastast!
  • Osalemise soovi korral palume lapsevanematel kirjutada meile lapse nimi, vanus, lasteaed ning rühma nimi e-mailile: info@minutantsukool.ee
  • Palume Teil omalt poolt teavitada ka rühma õpetajaid, et nad teaksid lapse huviringiks valmis panna.

 

* Treeninggrupid, mis on täitunud, ning kahjuks huvilisi vastu võtta ei saa: Kikas lasteaed, Aruküla lasteaed, MT Mudilased (5-7a), Veskitammi lasteaed (Peamaja + Möldre maja), Kotka lasteaed, Nõlvaku lasteaed, Valjala lasteaed, Laagri kooli showgrupid, Esindusgrupp.

 

Juhul, kui leidsite liikumisnädala jooksul endale meelepärase treeningu, ning sooviksite treeningutega jätkata, on Teil võimalus liituda registreerides läbi meie kodulehe:

https://minutantsukool.ee/registreeru

 

Jälgi kindlasti ka meie sotsiaalmeediat, sest liikumisnädala raames postitame jooksvalt põnevaid kajastusi meie tegemistest:

 

Instagram - https://www.instagram.com/minutantsukool/

Facebook – https://www.facebook.com/MinuTantsukool

 

Loe liikumisaasta kohta täpsemalt liikumisaasta ametlikult kodulehelt: https://liikumisaasta.ee/aprillis-keskendub-liikumisaasta-sudame-tervisele/

 

Minu Tantsukooli pere